Știm prin ce treci…

Cu fiecare zi care trece, observi că părul tău nu mai e ca înainte. Stresul, stilul de viață și, de cele mai multe ori, moștenirea genetică duc la căderea părului și apaiția calviției. Ca și bărbat, acest lucru este foarte demoralizant, scăzând încrederea în sine și ducând uneori chiar la depresie.  

Noi venim să îți punem un zâmbet pe față și să îți oferim încedere! Aspectul părului tău nu este pierdut. Există metode de recuperare a look-ului tău, iar vestea ce mai bună este că nu ai nevoie de operații, transplant de păr sau tratamente (care de multe ori nu dau rezultate) costisitoare.

Suntem singura companie la nivel național care aplică meșe/ calote de păr natural!

De ce să alegi această soluție?


Întrebări frecvente

Calota poate rezista până la 24 de luni, dacă este întreținută corespunzător.

Calota se lipește cu un adeziv special pentru scalp, care o data lipit rezistă până la 3 săptămâni.

Da, calota nu se va dezlipi de la efortul fizic sau mișcări active.

Da, bineînțeles! Te vei putea spăla ca și cum ar fi părul tău natural.

Întrebarea este ce alegi tu?

 1. Să arăți și să te simți bine 
 2. Să te intereseze ce o să zică lumea

Alegerea este a ta!

Pretul este de 2500 Lei și include:

 • Consultanță
 • Meșă din păr natural
 • Personalizare
 • Tunsoare
 • Consumabile necesare

Nu! Adezivul fixeaza foarte bine calota de scalp, astfel încât aceasta va rămâne lipită chiar și în această situație.

Nu! Meșa este din păr natural si este 1 la 1 cu culoarea părului tău, iar aplicarea este personalizată astfel încât să imite exact linia naturală a părului tău.

Da, se poate vopsi. Cu toate asea, nu îți recomandăm să faci asta deoarece procesul de vopsire poate diminua durata de viață a calotei.

Da! Avem calote disponibile pe orice culoare.

Da, există chiar și calote cu păr cărunt.

Da! Se poate tunde in orice fel și îți poți alege lungimea părului.

Transformări


De ce să alegi această soluție în locul transplantului de păr? Hai să vedem!

 • O soluție mai rapidă și mai convenabilă: Aplicarea unei calote de păr este mult mai rapidă și mai convenabilă decât un transplant de păr. În loc să trebuiască să te supui unei intervenții chirurgicale care poate dura ore interminabile, aplicarea unei calote de păr poate fi realizată în câteva ore sau chiar mai puțin. 
 • Rezultate imediate: Dacă alegi să îți faci un transplant de păr, va dura câteva luni până când părul tău transplantat să înceapă să crească (dacă organismul se adaptează). Cu o calotă de păr, rezultatele sunt imediate. Poți ieși din salon cu un aspect nou și îmbunătățit al părului în aceeași zi. 
 • Fără durere sau recuperare: O intervenție chirurgicală de transplant de păr poate fi extrem de dureroasă și necesită o perioadă de recuperare. Cu o calotă de păr, nu trebuie să îți faci griji cu privire la durere sau recuperare. Procesul este nedureros și poți să îți reiei activitățile obișnuite imediat după aplicarea calotei. 
 • Aspect natural: Calota de păr va arăta la fel de natural ca și părul tău real. Aceasta este o opțiune excelentă pentru bărbații care își doresc un păr mai plin, mai gros și mai tânăr, fără să pară că poartă o perucă. 
 • Personalizabilă: Calota de păr poate fi personalizată pentru a se potrivi perfect cu aspectul tău dorit. Poți alege dintr-o gamă largă de culori și texturi pentru a-ți crea look-ul perfect.  

Contact

Aplică acum pentru calotă și te contactăm în cel mai scurt timp!

Shopping Cart